Van sollicitatie tot een baan in 10 dagen

“Ik heb dertig jaar bij Philip Morris gewerkt. Toen ik als 52-jarige mijn werk kwijtraakte, zat ik wel even flink in de piepzak. Thuiszitten is echt helemaal niks voor mij. Uiteindelijk heeft het drie maanden geduurd, waarin ik intensief heb gezocht en overal heb rondgebazuind dat ik op zoek was naar een baan.

Een prettige kennismaking

Via Google kwam ik terecht bij een vacature voor een coördinator opleidingen, die op de site van Luba/SWA Procestechniek stond. Nadat ik me daar had gemeld met mijn cv, duurde het een paar dagen voor ik werd gebeld. Het contact was prettig en de kennismaking later ook. Vervolgens kon ik op gesprek bij LDM, een bedrijf dat koperlegeringen produceert.

Steeds vlot antwoord

Het is allemaal heel snel gegaan. Tussen het plaatsen van mijn cv bij Luba/SWA Procestechniek en het afrondende gesprek bij LDM over de arbeidsvoorwaarden, zaten misschien tien dagen. Los van dat ik er een baan aan heb overgehouden, ben ik zeer te spreken over Luba/SWA Procestechniek. Het was best een spannende tijd en ik kon altijd bellen en kreeg dan vlot antwoord. En een beetje geluk moet je natuurlijk ook hebben. Ik ben erg blij met deze baan.'