Re-integreren via Luba/SWA Procestechniek

“Toen ik in 2009 bij een reorganisatie mijn werk bij ING kwijtraakte, heb ik maanden gezocht naar een baan. Maar met een Wajong-status is dat best lastig, want werkgevers beschouwen je toch als een extra risico. Ik heb de ziekte van Crohn, een aandoening aan mijn darmen, waardoor ik eerder moe ben. Op zich functioneer ik prima: ik voel me beslist geen geval apart, maar leg dat maar eens uit.

Ik mocht zelf een re-integratiebureau uitkiezen: dat werd Luba/SWA Procestechniek

Op een gegeven moment ben ik naar het UWV gegaan, om te vragen of er een re-integratietraject voor mij is. Daar werd me verteld dat ik zelf een bureau mocht uitzoeken. Ik fietste regelmatig langs een kantoor van Luba/SWA Procestechniek en ben toen op internet gaan kijken of dit een geschikte organisaties was. Toen is het allemaal snel gegaan.

Luba/SWA Procestechniek heeft zich super voor me ingezet!

Bij Luba/SWA Procestechniek hebben ze veel ervaring met werkervaringsplaatsen. De meiden van Luba/SWA Procestechniek hebben zich echt super voor me ingezet en al vrij snel kon ik solliciteren bij een farmaceutisch bedrijf in Petten. Aanvankelijk werkte ik op detacheringsbasis, maar inmiddels ben ik bij het bedrijf in dienst. Het is geweldig leuk werk, met veel vrijheid en afwisseling. En ze hebben me hier keihard nodig. Ik zit hier helemaal op m’n plek.