Zo aan de slag als allround storingsmonteur

“De afgelopen 25 jaar heb ik talloze banen gehad, allemaal in de techniek. Draaien, frezen, onderhoud, van alles wat. Ik heb nooit lang thuisgezeten, misschien hooguit een week. Er is altijd werk in de techniek, dat is het grote voordeel van deze sector. Laatst heb ik drie keer nee gezegd tegen een aanbod.

Ik kon zo aan de slag

Ik vind het wel prettig om een vaste baan te hebben. Bij mijn vorige werkgever, ook een producent van kaas, kon dat niet. Dat vond ik jammer en daarom heb ik mij cv online gezet. Luba/SWA Procestechniek reageerde en kwam met een mooie functie, waar ik wel interesse in had. We hadden een erg leuk gesprek op kantoor, heel casual, het voelde helemaal niet als een intake. Na een gesprek bij Grozette kon ik zo aan de slag.

Luba/SWA Procestechniek kan ik iedereen aanbevelen

Hier heb ik het prima naar m’n zin. Ik ben allround storingsmonteur en werk ook aan de verbetering van het productieproces. De collega’s zijn leuk, ik heb een goede chef en ik zie hier wel kansen om nog door te groeien. En de bemiddeling door Luba/SWA Procestechniek is me prima bevallen. Het is een prettig bureau, dat ik iedereen kan aanbevelen.”