Analist op detacheringsbasis

“Ik werkte als laborant, maar ik moest op zoek naar een andere baan. Mijn werk verhuisde namelijk van Oosterhout naar Barneveld en dat ging me iets te ver. Het was mijn eerste baan na de Middelbare Laboratoriumschool. Op een banenmarkt van het CWI heb ik me bij diverse uitzendorganisaties gemeld, waaronder ook Luba/SWA Procestechniek. Ik heb wel wat aanbiedingen gehad, maar dé baan als laborant zat er niet bij.

Luba/SWA Procestechniek kwam met een heel mooi aanbod

Ik kreeg wel een baan die vergelijkbaar was met wat ik had, maar dat was maar voor drie maanden. Tot Luba/SWA Procestechniek met een heel mooi aanbod kwam. Als chemisch analist bij Purac Biochem in Gorinchem. Het is heel anders dan wat ik deed, maar een mooie kans. Ik zit nog in de eerste zes maanden, daarna kan ik als het goed is in vaste dienst komen. Het werk is super en het gaat goed, dus ik denk wel dat ik kan blijven.

Eerst in dienst van Luba/SWA Procestechniek en dat bevalt goed

Totdat ik eventueel in vaste dienst kom bij Purac Biochem, ben ik in dienst van Luba/SWA Procestechniek. Niks mis mee. Het contact loopt vlot en makkelijk en als er een keer iets is, neemt Luba/SWA Procestechniek de tijd en wordt het snel opgelost. Ik ben weer goed op weg geholpen.”