Luba/SWA Procestechniek ziet vooral de mogelijkheden

“Als elektricien bij Tata Steel had ik steeds minder werk. Ik zat er niet lekker en het was duidelijk dat ik aan iets anders toe was. Mijn werkgever had een bureau ingeschakeld om mij naar ander werk te bemiddelen, maar dat schoot niet erg op. Dat bureau bleek vooral een papieren tijger. Daarom ben ik zelf ook op zoek gegaan en zo kwam ik bij Luba/SWA Procestechniek terecht.

Na een halfjaar een contract

Bij Luba/SWA Procestechniek had ik een leuk gesprek. Waar anderen het een probleem vinden als je aangeeft dat je niet lekker in je werk zit, zag Luba/SWA Procestechniek vooral de mogelijkheden. Na een paar sollicitaties kon ik terecht bij Americol, waar ik het onderhoud doe van afvulmachines voor zeepproducten. Na een halfjaar gewerkt te hebben op basis van detachering, ben ik er in dienst gekomen. 

Vinger aan de pols

De begeleiding van Luba/SWA Procestechniek was bijzonder prettig en alles verliep vlot. Waar het opstellen van een cv bij het bureau van mijn vorige werkgever vier weken kostte, was het in overleg met Luba/SWA Procestechniek in twee dagen gepiept. Gedurende de detachering hield Luba/SWA Procestechniek een vinger aan de pols. Ik heb het nu weer prima naar m’n zin.