Erik de Wit

"Zodra ik met Luba Procestechniek in contact kwam, werd er goed gekeken en geluisterd naar mijn wensen en capaciteiten. Door de test die je maakt en de openheid tijdens de bemiddeling komt Luba erg professioneel over.

Ik kreeg al snel de keus uit meerdere bedrijven waar ik op gesprek mocht. De informatie die ik kreeg over die bedrijven was erg duidelijk waardoor ik een goede keus kon maken.
Tijdens de opleiding is mij opgevallen dat er goed naar mij wordt geluisterd. Al mijn vragen worden duidelijk en eerlijk beantwoord en er wordt echt iets gedaan met mijn feedback. Ik voel mij gesterkt omdat ik serieus wordt genomen en dat is erg fijn!

Toen ik eenmaal begon met werken heb ik geluk gehad met mijn ploeg, dat zijn allemaal hele fijne collega`s. Ook de begeleider luistert naar mij en besteedt voldoende tijd aan mijn begeleiding. Misschien helpt het dat ik interesse toon en mezelf proactief opstel.
De combinatie leren en werken bevalt mij erg goed, ik vind het ook goed te combineren met mijn gezin. Ik heb twee vaste avonden waarop ik mijn huiswerk maak en ook op mijn werk probeer ik opdrachten te maken zodra daar tijd voor is. De overstap van de horeca naar de techniek was even wennen voor mij. Door de goede begeleiding van Luba en mijn leerbedrijf duurde dat gelukkig niet lang.

Als ik nieuwe leerlingen een tip mag geven is het deze: Toon interesse! Als je klaar bent met je taken vraag dan wat je kan doen of ga meekijken met je collega`s. Ik krijg hierdoor veel waardering van hen. Dat ik op mijn eerste werkdag koeken mee had genomen voor de ploeg scheelde ook zeker!"

Eric de Wit 290 zw.jpg