Leer/werkproject voor laboranten

´Sinds de start van het leer/werkproject voor laboranten van Luba/SWA Procestechniek hebben we hier een leerling aan het werk. Voor het theoriedeel wordt hij opgeleid aan het ROC te Leiden. We doen graag mee aan het project, omdat het een kans biedt aan mensen die op een andere manier moeilijk aan het werk komen, maar ook omdat de branche nieuwe instroom nodig heeft.

Het advies van Luba/SWA Procestechniek is zeer welkom

Betrokkenheid is het sleutelwoord bij de aanpak van Luba/SWA Procestechniek. Dat merk je doordat er regelmatig iemand langskomt van Luba/SWA Procestechniek, die altijd goed op de hoogte is van hoe het ervoor staat, ook van de resultaten op het ROC. Daarnaast biedt Luba/SWA Procestechniek niet alleen ondersteuning aan de leerling, maar ook aan het leerbedrijf. Soms kun je als bedrijf tegen lastige zaken aanlopen en dan is een advies van Luba/SWA Procestechniek zeer welkom.

Dat deze aanpak werkt, blijkt wel uit de uiteindelijke resultaten van de leer-werkprojecten van Luba/SWA Procestechniek: de uitval is bijzonder laag en velen vinden een vaste baan.´