Iemand die in het profiel past. Ook qua persoonlijkheid

“Met ongeveer 160 mensen produceren we hier bij LDM koperlegeringen voor toepassingen in diverse sectoren. Toen we een aantal maanden geleden een vacature voor een opleider op onze site hadden staan, bood Luba/SWA Procestechniek aan om mee te zoeken naar een geschikte kandidaat. Daar zijn we akkoord mee gegaan.

Niet zomaar een cv

Wat opviel, was dat Luba/SWA Procestechniek heel uitgebreid op de hoogte wilde zijn van wat er speelt in het bedrijf en goed informeerde naar wat voor een medewerker we op zoek waren. Luba/SWA Procestechniek kwam dan ook met iemand die heel goed in het profiel past, niet alleen qua functie-eisen, maar ook wat betreft persoonlijkheid. Niet zomaar een cv naar voren schuiven, zoals je ook wel meemaakt.

Weer een reeks vacatures

Luba/SWA Procestechniek heeft heel veel aandacht voor de zaak. Daar komt nog eens bij dat de afspraken helder zijn en het tarief aantrekkelijk. De komende periode krijgen we weer een reeks vacatures. Daar gaan we Luba/SWA Procestechniek zeker bij inschakelen, want de samenwerking is prima bevallen.