Een beetje verliefd op de organisatie

“Bij het aannemen van nieuw personeel kiezen we in eerste instantie graag voor detachering. De ervaring leert namelijk dat het goed is om een wat langere periode van kennismaking te hebben. We werken hier met stof, het is warm en de procesoperator werkt niet alleen vanuit de controlekamer, maar moet geregeld ook de fabriek in. Om hier te kunnen werken, moet je een beetje verliefd worden op dit bedrijf. Maar als dat eenmaal gebeurt, ga je hier nooit meer weg.

Goede relatie met de kandidaat
Als het gaat om detachering, hebben we uitstekende ervaringen met Luba/SWA Procestechniek. Waar anderen zo snel mogelijk met een kandidaat willen komen, gaat Luba/SWA Procestechniek eerst heel goed naar de vraag luisteren en zich verdiepen in het bedrijf. Bij Luba/SWA Procestechniek denken ze na over de match en ze komen met een kandidaat waar ze zelf ook een goede relatie mee hebben. Luba/SWA Procestechniek weet de weg in dit vakgebied.

Niet in het ootje genomen
Bij dit alles is Luba/SWA Procestechniek down to earth; de gesprekken vinden bij wijze van spreken aan de keukentafel plaats. Luba/SWA Procestechniek heeft dezelfde mentaliteit als wij en we weten zeker dat we niet in het ootje worden genomen. Het is een eerlijke en degelijke partij, waar je goed mee kunt praten en die bovendien nog veel meer in huis heeft als het gaat om dienstverlening op hr-gebied.”