Binnen een week een nieuwe medewerker

“Als laboratorium voor de voedingsmiddelenindustrie doen wij vrij gespecialiseerd werk. We hebben ondervonden dat lang niet elk uitzendbureau in staat is om geschikte mensen voor ons bedrijf te vinden. Luba/SWA Procestechniek kan dat wel. Dat bleek toen we daar met een vacature aanklopten, nadat we positieve berichten hadden gehoord.

De lijnen bij Luba/SWA Procestechniek zijn kort
Luba/SWA Procestechniek kwam binnen een week met een kandidaat, die we vrij snel daarna in vaste dienst hebben genomen. Sindsdien is Luba/SWA Procestechniek een van de twee uitzendbureaus waar we zaken mee doen om nieuw personeel aan te trekken. Je moet het risico altijd een beetje spreiden, voor het geval een bureau niet in staat is om te leveren. We gebruiken de uitzendconstructie als instrument voor werving en selectie.

De leerwerktrajecten van Luba/SWA Procestechniek zijn voor ons een pré
Het prettige bij Luba/SWA Procestechniek is dat de lijnen kort zijn. De medewerkers weten wat we nodig hebben en komen snel ter zake. Er is een klik met de mensen van Luba/SWA Procestechniek. Daar komt nog eens bij dat Luba/SWA Procestechniek leerwerktrajecten voor laboranten heeft. Als erkend leerbedrijf vinden we dat een pre. We hebben nu voldoende stagiairs, maar misschien kunnen we op dit vlak in de toekomst ook nog zakendoen.”