Uitermate tevreden over de leerwerktrajecten!

“Bijna tien jaar geleden zijn we voor het eerst in zee gegaan met Luba/SWA Procestechniek. We hadden een kandidaat voor een leerwerktraject, maar deze jongen had wel de nodige begeleiding nodig. Luba/SWA Procestechniek heeft hem getest en geschikt bevonden en heeft vervolgens het leerwerktraject verzorgd. Dat is goed bevallen. In de loop van de jaren zijn er dan ook meer kandidaten vanuit Luba/SWA Procestechniek gevolgd.

Goed terechtgekomen

Ze halen hun diploma Vapro A en B en soms ook C en worden intern opgeleid. Je wordt namelijk niet zomaar cementmaker. De ervaringen zijn onverdeeld positief, al hebben we vanwege de crisis van één kandidaat met pijn in het hart afscheid moeten nemen. Gelukkig is hij met zijn behaalde papieren goed terechtgekomen.

Goede selectie en strakke begeleiding

Het succes van een leerwerktraject begint met een goede selectie. Luba/SWA Procestechniek besteedt hier veel aandacht aan. Luba/SWA Procestechniek test kandidaten grondig en stuurt nooit zomaar iemand. Een andere factor is de strakke begeleiding tijdens het opleidingstraject. Luba/SWA Procestechniek zit erbovenop en houdt vorderingen nauwgezet bij. Ook is er zeer regelmatig contact met het leerbedrijf. Kortom: ik ben uitermate tevreden over Luba/SWA Procestechniek.