Vakgebieden in de procestechniek

Procestechniek is een machtig mooi en breed vakgebied. Daarom zijn we daar al jaren actief in. We bemiddelen vakkrachten met de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Soms als uitzendkracht, soms als gedetacheerde, op de payroll of juist rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Ben jij klaar voor een (nieuwe) baan in de procestechniek? Bekijk onze vakgebieden en vind de baan die bij jou past!

Leren en werken

We begrijpen dat jouw ambities en je opleidingsachtergrond misschien niet altijd aansluiten bij elkaar. Daarom leggen we extra focus op opleiding. Je kan bij ons verschillende beroepsopleidingen volgen en werken en leren tegelijkertijd. Zodat je ook zonder diploma deze mooie sector kan ervaren. En er straks mét diploma een goede loopbaan in kan hebben. Luba Procestechniek maakt het mogelijk. 

Onze focus in de techniek

Wij zijn 100% gespecialiseerd in procestechniek en hebben regelmatig nieuwe vacatures. Zit de baan van je dromen er nu niet bij, maak dan een vacature alert aan. Dan ontvang je de nieuwste vacatures in je mailbox. Of doe een open inschrijving, dan gaan wij voor jou aan de slag!

Vacature alert aanmaken  Open inschrijving

Luba Procestechniek

  • Onze klanten staan te springen om jou.
  • Door de juiste vragen te stellen, maken wij de beste match.
  • Geen opleiding? Ga leren en werken tegelijk!

Bekijk alle vacatures