Leerwerktraject

Gun jij starters of herintreders op de arbeidsmarkt een vliegende start? Of is jouw eigen personeel toe aan kennisverbreding? Met de leerwerktrajecten van Luba Procestechniek wordt het mogelijk. De leerling-vakkracht werkt mee binnen jouw organisatie en volgt tegelijkertijd een opleiding om zijn/haar kennis te verbreden. Zo wordt de geleerde theorie direct toegepast in de praktijk. Luba Procestechniek noemt dat een win-win situatie.

Bel me terug

De voordelen

Jij haalt nieuwe kennis in huis en de leerling-vakkracht kan zich verder ontwikkelen tot professional.Onze procescoordinator zorgt er vervolgens voor dat alles op tijd wordt geregeld. Daar hoef jij je dan niet meer druk over te maken.

Luba/SWA Procestechniek verzorgt leerwerktrajecten in de techniek in alle denkbare branches. De kandidaten die bij jou aan de slag gaan zijn altijd goed gescreende, betrouwbare en gemotiveerde leerling-vakkrachten.

Opleiden is maatwerk

Elk bedrijf en elke medewerker is uniek, opleiden blijft dan ook maatwerk. Luba Procestechniek regelt voor jou het hele leerwerktraject van A tot Z. Wij ontzorgen jou vanaf de Werving en Selectie tot aan de diplomering van jouw leerling-vakkracht. We kunnen jou ondersteunen met ons Totaalpakket of ons Bouwpakket op maat. Je kiest op deze manier alleen voor de modules die jij nodig hebt om het leerwerktraject tot een succes te maken. Bij voldoende deelnemers verzorgen wij het opleidingstraject ook incompany.

Luba Procestechniek:

  • Al meer dan 30 jaar dé specialist in leerwerktrajecten
  • Werkgelegenheid- en instroomprojecten in de industrie en techniek
  • Trendsetter in het vernieuwen en leveren van maatwerktrajecten
  • Winnaar van de leer-/werkprijs van STOOF (Stichting Opleiding & Ontwikkeling voor de Flexbranche)
  • Zelfopgeleide medewerkers verdienen zichzelf dubbel en dwars terug voor het leerbedrijf

Wil jij meer informatie over het opleidingstraject van Luba Procestechniek?
Neem dan contact met ons op. We komen graag met je in gesprek.

Neem contact op Meld een leerwerktraject aan

Leerwerk trajecten

We willen jou ontzorgen. Zodat zaken goed geregeld zijn en jij je gewoon bezig kan houden met jouw core-business. 

Werkervaringsplaatsen

Totaalpakket

Bouwpakket op maat

Begeleiding