Veelgestelde vragen

 • Hoe weet ik dat Luba Procestechniek een betrouwbare partij is?

  Luba Procestechniek is ABU-gecertificeerd. De ABU is de grootste brancheorganisatie die zorgt dat uitzendwerk goed geregeld is. Uitzendbureaus die lid zijn van ABU worden getoetst op de naleving van de regels (ABU keurmerk). Uitzendondernemingen met het ABU keurmerk onderscheiden zich op kwaliteit en betrouwbaarheid en met de CAO voor Uitzendkrachten worden de werknemers goed beschermd.

 • Wat voor vacatures heeft Luba Procestechniek?

  Luba Procestechniek is de technische HR-professional van Luba Groep. Wij bemiddelen kandidaten van uitvoerend tot hbo-niveau, met name in chemie, farmacie, voedingsmiddelenindustrie, tank op- en overslag, papierfabricage, rubber- en kunststofindustrie en verfindustrie.

 • Waarom zou ik kiezen voor uitzenden?

  Kiezen voor een uitzendconstructie werkt uitstekend wanneer u op zoek bent naar tijdelijke en goede vakkrachten. Bijvoorbeeld om piekdrukte op te vangen, maar ook door ziekte of (tijdelijke) uitval van vaste medewerkers. U betaalt alleen voor de gewerkte uren. Het wettelijk werkgeverschap ligt bij Luba Procestechniek. Wij nemen de administratieve last van u over en zorgen voor de afdracht van sociale premies.

 • Kan ik ook bij Luba Procestechniek terecht voor vast personeel?

  Zeker. Luba Procestechniek bemiddelt zowel voor tijdelijke projecten als voor functies met uitzicht op vast dienstverband. Na de uitzendtermijn heeft de opdrachtgever de mogelijkheid de flexwerker zelf in dienst te nemen. Een groot deel van onze vacatures zijn voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

 • Levert Luba Procestechniek vakkrachten met gereedschap?

  Over de mogelijkheden tot het leveren van vakkrachten gaan we graag met u in gesprek.

 • Kan ik regelmatig geïnformeerd worden over het actuele personeelsaanbod van Luba Procestechniek?

  Zeker. Luba/SWA Procestechniek stuurt periodiek mailingen met beschikbare kandidaten. 

 • Welke CAO is van toepassing voor de flexwerkers die via Luba Procestechniek werkzaam zijn?

  Voor onze uitzendkrachten geldt de ABU CAO voor uitzendkrachten. In deze CAO staat precies omschreven welke rechten en plichten je hebt als uitzendkracht en wat je van het uitzendbureau en de opdrachtgever mag verwachten, maar bijvoorbeeld ook hoe het fasensysteem werkt. 

  Je kunt een exemplaar van deze CAO opvragen bij een van onze vestigingen of direct online bekijken op www.abu.nl.

Luba Procestechniek

 • Wij regelen leerwerktrajecten
  van A tot Z
 • Deskundige en betrokken 
  sparringpartner
 • De juiste vakkrachten op het juiste moment

Neem contact op