Waar kunnen we mee helpen?

Veel gestelde vragen

  • Hoe weet ik dat Luba/SWA Procestechniek een betrouwbare partij is?

    Luba/SWA Procestechniek is ABU-gecertificeerd. De ABU is de grootste brancheorganisatie die zorgt dat uitzendwerk goed geregeld is. Uitzendbureaus die lid zijn van ABU worden getoetst op de naleving van de regels (ABU keurmerk). Uitzendondernemingen met het ABU keurmerk onderscheiden zich op kwaliteit en betrouwbaarheid en met de CAO voor Uitzendkrachten worden de werknemers goed beschermd.

  • Waarom zou ik kiezen voor uitzenden?

    Kiezen voor een uitzendconstructie werkt uitstekend wanneer u op zoek bent naar tijdelijke en goede vakkrachten. Bijvoorbeeld om piekdrukte op te vangen, maar ook door ziekte of (tijdelijke) uitval van vaste medewerkers. U betaalt alleen voor de gewerkte uren. Het wettelijk werkgeverschap ligt bij Luba/SWA Procestechniek. Wij nemen de administratieve last van u over en zorgen voor de afdracht van sociale premies.

  • Kan ik ook bij Luba/SWA Procestechniek terecht voor vast personeel?

    Zeker. Luba/SWA Procestechniek bemiddelt zowel voor tijdelijke projecten als voor functies met uitzicht op vast dienstverband. Na de uitzendtermijn heeft de opdrachtgever de mogelijkheid de flexwerker zelf in dienst te nemen. Een groot deel van onze vacatures zijn voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.